Debrecen szívében a Piac utca 16. alatt találjátok a Volt egyszer kávézót. Már régen kiszúrtam magamnak és tegnap végre sikerült beugranom egy gyors latte-ra. Hívogatott a kirakat és amikor beléptem szuper részletekre bukkantam, így amíg elkészült a kávém, körbejártam a helyet. Ami elsőként feltűnt, azok az üvegkirakatot díszítő 20-as éveket idéző flat ikonok és feliratok, amelyek mögött fantasztikus Art Deco fotelekben időzhetünk el kényelmesen. Ez stílus keveredik mai modern elemekkel, további retro és vintage részletekkel, mint a mellékhelység pajtaajtaja <3 vagy a mosdókagylóként szolgáló teknő. Az egészet sikerült úgy belőni, hogy a hely nem kelt sem zsúfoltság, sem „túl sok” érzetet, szóval nagyszerű éra fogad. Mire leadod a rendelésed és helyet foglalsz, már biztosan otthonosan érzed magad, indulhat a beszélgetés vagy az olvasás egy fenséges forró csoki vagy fűszeres tea mellett.

Volt egyszer kávézó_2

Tavasszal még szuperebb lesz a kilátás:

Volt egyszer kávézó_4

A Volt egyszer akkor sem jön zavarba, ha a kávét elvitelre kéred, ezért ha reggeli rohanásban vagy, akkor is megéri beugrani. A profi és barátságos kiszolgálás mellett egy olasz kézműves kávéval garantáltan felpörög a napod és választhatsz mellé croissant, szendvicset vagy sütit, mivel reggel kell az energia, utóbbi is tökélesen indokolt.

Volt egyszer kávézó_1

Egyébként kifejezetten megéri hűségesen kávézni, mert 9 után a tizedik ajándék, csak ne felejtsétek otthon a csinos kuponfüzetet.

Volt egyszer kávézó_3

Forrás és további információk:
https://www.facebook.com/pages/Volt-egyszer/196863703817700?fref=ts
http://debrecenlove.com/elmeny-es-kultura/volt-egyszer-egy-kavezo/