Végre egy olyan esküvő témában megrendezett vásár, ahol biztos voltam abban, hogy nem egy hatalmas expon kell majd elveszetten keringeni, hanem vasárnap délután, csak amolyan könnyű kis programként beugrom, hátha valami nem feltétlen menyasszonyos, izgi dologra bukkanok.

A Cydonia Vintageről már olvashattatok a blogon, eddig is tudtuk, hogy Viola kincsei között saját történetüket mesélő darabokra lehet bukkanni. A vásár helyszínén a Fészek Művészklubban csupa olyan társat gyűjtött maga mellé, akikkel nem lőhettek kapufára, ha esküvőről van szó. Az igaz, hogy sokan voltunk, de a helyszínválasztás mindig kemény dió. A Kellér terem olyan szép, passzol a témához és igaz, hogy a látogatók elöntötték a helyet, kicsit türelmesnek kellett lennünk de a kiállítók kedvesen fogadtak mindenhol.

Tiszta szívből vallom, hogy nem feltétlen kell ahhoz eljegyzés, esküvő, sőt még csak férfi sem, hogy az épelméjű ember lánya, ilyen helyekre tegye be a lábát. Gondoljatok csak bele, miket találhattok: süteményeket, tortákat, dekor ötleteket, ékszereket, kiegészítőket, szépséges virágokat, olyan fotósokat, akik végre tényleg olyan képeket készítenek a párokról, hogy jó rájuk nézni. Sajnos a kavalkádban nem találtam meg, de a Facebookon keresztül is teljesen odavagyok Szentgyörgyi Tünde Art Deco arculattervétől.

Vintage esküvő vásár_1

Vintage esküvő vásár_7

A kiállítók között igazi finomságot kóstoltam, a Fabric csokoládé, díjnyertes citromos, fahéjas fehér csokija tényleg világbajnok, pedig jobban szeretem a keserű csokoládét. Lecsaptam egy szatén kesztyűre, amit alig várom, hogy valamelyik tavaszi kiskabátom mellé felvegyek. Gyönyörködtem egy sort a szépséges Bloom flowers and design virág halmában, és legeltettem a szemem a csodás, csillogó tortákon (Egy csipet torta és Violet and the botanist). Mi mást kívánhattam volna egy szép napsütéses vasárnap délután? Aki most kapott csak kedvet, az legyen résen, ugyanis benne van a levegőben egy újabb vásár, kövessétek a Cydonia Vintage híreit a Facebookon, ha szeretnétek értesülni a legfrissebbekről.

Vintage esküvő vásár_5

Vintage esküvő vásár_6

Vintage esküvő vásár_4

Vintage esküvő vásár_8

Vintage esküvő vásár_88

Vintage esküvő vásár_2

Íme a kiállítók teljes listája:
Bloom flowers and design Budapest
Fodrász Dió
Pepita tánciskola
Veronika Horvath Photography
Daniel Karczag International & Destination Wedding Photography
Super8love
Szentgyörgyi Tünde Papír Manufaktúra
Chetres esküvői dekoráció
Jóféle Holmik – Good Stuff
Bloom flowers and design Budapest
Violet and the botanist
Fabric csokoládé
Egy csipet torta
TiCCi Rockabilly Clothing
Ozmonda Kalap Galéria
Andalgo Deli

Esemény a Facebookon
Cydonia Vintage