A Pagina Galéria termékei között kiemelt szerepet kapnak a Stencil Műhely festősablonjai, amik Magyarországon jelen pillanatban ilyen bőséges kínálatban sehol máshol nem kaphatóak. Ezek között a stencilek között bukkantunk olyan gyönyörű mintákra, amelyeket most nektek is megmutatunk.

A többször újra felhasználható stencilekkel rendkívül könnyű dolgozni. Az otthoni festés dekorálásban teljesen kezdők is nagyszerű mintákat tudnak létrehozni.

A stencilezés rendkívül költségtakarékos a tapétázási vagy a falmatricázási technikákkal összehasonlítva, de stencilezni nem csak falakat lehet, hanem bútorokat, függönyöket, párnahuzatokat is teljesen egyedivé tehetünk. Ennek megfelelően több méretben kaphatóak a stencileik.

Stencil Muhely_4

Számtalan típusú felületet stencilezhetünk: falat, padlót, plafont, csempét, bútort, de dekorálhatunk textilt is, pl. abroszokat, függönyt, díszpárnákat vagy akár saját öltözékünket is egyedivé tehetjük. Ugyanaz a minta visszaköszönhet többféle felületen is. Például amilyen mintával dekoráltuk a falat, készíthetünk olyan díszpárnát vagy függönyt is. Mivel a sablon újra és újra felhasználható, ha marad egy kis festék, akkor később, ha esetleg megsérülne a falfelület, könnyedén és olcsón javíthatunk. A kisebb sablonokkal készíthetőek képeslapok, ajándéktárgyak.

Stencil Muhely_1

Ha többet szeretnétek tudni, hogyan is lássatok neki, akkor a Pagina Galéria webshopjában számos hasznos tudnivalóval is szolgálnak:
Miért stencilezz?
Hogyan stencilezz?

A Stencil Műhely szlogenje: Stencilezz, hengerelj le mindent és mindenkit!

Apropó, ha a fenti útmutató nem lenne elég, nevezz be egy workshopra, ahol a lelkes Pagina Galéria csapata megmutatja, hogyan fogj hozzá az egészhez.

Stencil_0

Forrás és még több info:
http://stencilmuhely.hu/
https://www.facebook.com/stencilmuhely
https://www.facebook.com/paginagaleria?fref=ts