Ezerrel robbant be a tavasz, így ismét elővehetjük a nyitott magassarkú cipőinket, amikben lássuk be napsütéses, száraz időben a legjobb szökdécselni. Ha ilyen csinos lábbelire gondolok és arra milyen szépen lehet benne suhanni, azonnal Carrie Bradshaw jut eszembe, aki Sarah Jessica Parker személyében egyszerűen mesterien billeg ezekben a cipőkben. Gondolom mindent megmagyaráz, ha felfedem igazi Szex és New York fanatik vagyok. Emlékszem tini koromban a Viasat3 csatornán alig vártam az új részeket, egyetlen pislogás nélkül néztük végig az unokatesómmal az egyes epizódokat az elsőtől az utolsó percig. Aztán amikor már a függőségünket nem tudta kielégíteni a televízióban vetített gyakoriság, jöttek az innen-onnan letöltött teljes évadok és ezzel a csajos, maratoni tévézések.

Tavasz van és az egy éves évfordulójához érkezett a Sarah Jessica Parker közreműködésével összeállított SJP cipő kollekció, mely a Nordstorm üzletláncban debütált. Ezt én egy kis írással ünneplem, már csak azért is, mert van pár Art Deco kedvenc a sorozatban.

A ’Carrie’ névre hallgató darab (evidensen ez lett a neve), amely számos színverzióban kapható, nem mellesleg a színésznő kedvence. Jó tudni, hogy az egy év alatt Sarah Jessica Parkert számtalan alkalommal kapták lencsevégre lesifotósok, ahogyan a saját cipőiben jár-kel, szóval tényleg szereti viselni ezeket az olasz bőr csodákat.

SJP_Carrie_0

SJP_Carrie_2

A kollekció ünnepségén is a Carrie modellt viselte.

SJP_Carrie_3

Íme, két további fantasztikusan szépséges darab: ’Slim’ és ’Diana’. Előbbit simán viselném akár hétköznapokon is.

SJP_Slip

SJP_Diana_1

SJP_Diana_2

És egy kihagyhatatlan kosár: a mozifilm első részében ikonikussá vált kék, szatén Manolo Blahnik darabot egy kicsit variálva ’Maddalena’ néven találjuk a kollekcióban. Bevallom, nekem sokkal jobban tetszik a gyönyörű Art Deco bross ezen, mint az eredeti darabon.

SJP_Maddalena_2

A cipőket lehet rendelni is, az árak 200 és 500 dollár között mozognak, persze típusonként eltérően. Egyébként az ebayen ki lehet fogni teljesen új, dobozos darabokat, persze csak egy-egy méretben, de jóval kedvezőbb áron.

Forrás, rendelés és további infok:
http://shop.nordstrom.com/c/all-sjp-sarah-jessica-parker
Blog: http://blogs.nordstrom.com/fashion/category/sjp-sarah-jessica-parker