A MAC és a világhírű tervező, Prabal Gurung 2014. decemberben már talán itthon is elérhető, ünnepi kollekciót dob a piacra.  A refinery29.com-on olvasható interjúban a tervező azt nyilatkozta, reméli, hogy az együttműködésnek lesz folytatása, ugyanis szívesen dolgozna további kozmetikumokon, parfümökön és más smink termékeken.

A sorozatot a kiváló minőség mellett gyönyörű csomagolás jellemzi, amivel azt szerették volna elérni, ha egy nő előveszi a limitált darabok egyikét, akkor beszélgetni kezdjenek róla, mert annyira szép és érdekes.

Prabal Gurung MAC_1

Részlet a refinery29.com-on olvasható interjúból:

Milyen a kedvenc sminked, amit egy nő visel?
“A Prabal nő, intelligens, szép, magabiztos és érzéki. Elegáns, kecses, a kifinomultság megtestesítője a mai modern kontextusban, valaki, aki kiforrott, de fiatalos megjelenéssel bír. A Prabal nő kíváncsi a világra, határozott és vannak céljai. Mindig azt mondom, ugyanolyan csábító az, amit elrejtesz, mint amit meg is mutatsz.”

Olyan sok csodás szín van a kollekcióban, lila, fényes korall, piros. Mit gondolsz, hogyan viselheti ezeket egy nő, úgy, hogy sikkes és stílusos legyen?
“A színek nagyon fontosak. A lényeg, hogy ne essünk túlzásba, ha átgondoltan használjuk őket, akkor felpezsdítik az életet. A magabiztos színhasználat pedig mindig csábító.”

Prabal Gurung MAC_2

Az együttműködésből született „ultralux”, deco témájú sorozat az átlag MAC termékektől picit magasabb áron kapható majd, a rúzsok és szájfények 7000 és 10 000, a szemhéjpúderek 9800 a bronzosítók pedig olyan 15 000 Forint körül lesznek megvásárolhatóak.

Forrás és további információk:
http://www.maccosmetics.com/whats_new/13733/New-Collections/Prabal-Gurung/index.tmpl
https://www.facebook.com/MACcosmetics
http://instagram.com/maccosmetics
https://twitter.com/MACcosmetics
https://www.youtube.com/user/MACcosmetics
http://maccosmetics.tumblr.com/
https://plus.google.com/+maccosmetics/posts
http://www.refinery29.com/prabal-gurung-mac-interview
http://fashionista.com/2014/08/prabal-gurung-mac