A Pagina Galériában sosem unatkozunk. Andi és András folyamatosan gondoskodnak arról, hogy mindig legyen miután vágyakozni a követőiknek. A TintaPrint StempliShop pecsétjei és a Stencil Műhely mintáinak köre folyamatosan bővül. Mi anno az Art deco stencilek kínálatból mazsoláztunk, aztán pedig a pecsétek világába kalandoztunk el, végül ősszel részt vettünk egy workshopon is, ahol párnahuzatokat stencileztünk és szuper volt. :)

Pagina workshop

Legutóbb gyönyörű csipke és ornametika sablonokkal frissült a kínálat, most pedig nagy örömmel számolunk be arról, hogy fantasztikus meghívókat vagy akár komplett szetteket is rendelhetünk.

Pagina Meghívók_cover

Pagina Meghívók_11

A meghívók jellemzően esküvőkre invitálnak, de mivel minden tervet rugalmasan módosítanak (például az esküvő színeihez) miért is ne engedjük szabadjára a képzelőerőnket. Mi használnánk ezeket a gyönyörű meghívókat szülinapra, évfordulóra, lánybúcsúra, üdvözlőkártyaként vagy bababulira és még sorolhatnám.

Pagina Meghívók_2

Pagina Meghívók_3

A meghívók folyamatosan gyarapodnak, így érdemes szemmel tartani a Pagina Wedding oldalát. Ha valamelyik arculatterv elnyeri a tetszésed, akkor további infókért vedd fel a kapcsolatot Andival az andi@paginagaleria.hu email címen.

Forrás és további információk:
https://www.facebook.com/paginagaleria
http://paginagaleria.hu/
Stencilek:
http://paginagaleria.hu/stencilmuhely
http://artdecoglam.hu/stencil-muhely/
Pecsétek:
http://paginagaleria.hu/stemplishop
http://artdecoglam.hu/tintaprint-stemplishop/
Meghívók:
http://paginagaleria.hu/wedding
Meghívók a Pagina Galéria Facebook oldalán