Új webshopot fedeztünk fel. A Pagina Galéria Design és DIY webshop oldalain többféle termék többféle tervező, gyártó munkája kerül hamarosan bemutatásra és árusításra. Ezek a termékek azonban valamilyen módon összekapcsolódnak: hasonló a stílusuk, hasonló mintákat használnak, hasonló ízlésű és hozzáállású személyeket céloznak meg. Nagy szerencsénkre a kínálatban számtalan art deco stílusú mintát is találtunk.

A Pagina Galéria azért is klassz, mert kifejezetten ajánlják termékeiket azoknak, aki maguk is szeretnek otthon bütykölni. Termékeik között kiemelt szerepet kapnak a Stencil Műhely festősablonjai, amik Magyarországon jelen pillanatban ilyen bőséges kínálatban sehol máshol nem kaphatóak. Ezek között a stencilek között bukkantunk olyan gyönyörű mintákra, amelyeket nektek is megmutatunk.

Egy másik, már elérhető, szuper izgalmas eszköz a pecsét, melyet a TintaPrint StempliShopban fedezhetünk fel magunknak. A csinos, egyedi tervezésű és nem utolsó sorban magyar gyártású bükkfa pecséteken névreszóló Ex Libriseket, aláírásokat, monogrammokat és szezonális, ünnepekhez köthető jókívánságokat, mintákat is rendelhetünk, hogy aztán kedvünkre tele pecsételjük az összes rendelkezésre álló szabad felületet. Mi tuti ezt tennénk, gyakorlásnak álcázva. :)

A kínálat folyamatosan bővül, hamarosan meghívók között is böngészhetünk.

Pagina Galéria prewiev

Forrás és még több info:
http://paginagaleria.hu/
https://www.facebook.com/paginagaleria?fref=ts