A tunéziai divattervező, Max Azria 14 évesen költözött családjával Párizsba családjával, ekkor találkozott először a divat világával. 1981-ben a tervező Los Angelesbe költözött, abban a reményben, hogy Amerikában kamatoztathatja tehetségét. 8 évvel később, feleségével, Lubov Azria-val, aki nem csak múzsája, de egyben kreatív vezető is megalapította a BCBG márkát, amely a francia „bon chic bon genre” rövidítése, jelentése „jó stílus, jó hozzáállás”. 1998-ban Max Azria felvásárolta a francia Hervé Léger női divatmárkát, mely testhez álló, bondage ruháiról lett híres.

A BCBGMAXAZRIA idén ünnepli 25. születésnapját. „Hihetetlenül izgalmas, hogy idén ünnepeljük ezt az ikonikus évfordulót. Az álom 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Max-nak egyetlen célja volt: egy gyönyörű ruhát tervezni.” -nyilatkozta Lubov Azria.

Az Azria csoport neve alatt elhíresült Hervé Léger, legfrissebb 2015 spring/summer kollekciójából könnyedén válogattunk olyan darabokat, amelyben ott van a mi kedvencünk is, az Art Deco.

Herve Leger by Max Azria SpringSummer 2015 Ready-To-Wear_1

Herve Leger by Max Azria SpringSummer 2015 Ready-To-Wear_2

Herve Leger by Max Azria SpringSummer 2015 Ready-To-Wear_3

Herve Leger by Max Azria SpringSummer 2015 Ready-To-Wear_4

Forrás és további információk:
http://www.bcbgmaxazriagroup.com/
https://www.facebook.com/HerveLeger
https://www.facebook.com/BCBGMAXAZRIA
https://www.youtube.com/user/BCBGMaxAzriaGroup
http://www.pinterest.com/bcbgmaxazria/
https://twitter.com/BCBGMAXAZRIA
http://experience.herveleger.com/
http://www.fashionfave.com/bcbg-max-azria-living-the-bon-chic-life-25-ev