Örömmel tudósítunk róla, hogy a Gresham palota eddig rendezvényteremként funkcionáló Páva Szalonjában egyelőre még nem hivatalosan, de megnyitotta kapuit a Kollázs Brasserie & Bar. A bisztró vonalat erősítő étterem és cukrászda már túl van a hivatalos megnyitón is. A Kollázsban végre igazi, dögös Art Deco helyet kapott Budapest, ráadásul ehhez az épülethez igazán passzol a csillogás és a könnyed szimmetrikus motívumok. A pompás, de finoman elegáns a belső teret, a San Franciscó-i EDG Design építészei álmodták meg, a 20-as 30-as évek budapesti luxusára reflektálván.

Kollázs_EDG Design_1

Kollázs_EDG Design_2

A tapasztalt design csapatnak nem ez volt az első Art Deco stílusban kialakított enteriőrje, de a Kollázsban olyan autentikus gyönyörűségekkel rendezték be a teret, amelyek eredeti hangulatot kölcsönöznek a térnek, itt tényleg minden a részletekről szól: a vázák, a tányérok, a lámpák, ha egy kicsit elidőz a tekintet, akkor azonnal valami apró izgalmas formát fedezhetsz fel.

Kollázs_4

Kollázs_3

Kollázs_2

Mindezzel együtt a Kollázs a hagyományos francia kiséttermek világát idézi. A konyhában Győrffy Árpád Bocuse d’Or Hungary díjas Chef várja a vendégeket, ahol a megyar és nemzetközi ételeket élvezhetjük, persze egy kicsit megbolondítva, ez pedig azt jelenti az Art Deco bolondériája és fenségessége az ételekben, az édességekben is visszaköszön.

Kollázs_1

Forrás és további információk:
https://www.facebook.com/kollazs