Gyakran mutatunk nektek aukciós portálokról, olyan székeket, kanapékat és foteleket, amelyekre bizony ráfér az újítás. Ha eddig az állapotuk miatt nem mertetek licitálni egy-egy kincsre, akkor most kicsit segítünk. Kárpitozás ügyében bátran forduljatok a Kárpit Doktorhoz, ahol akár teljesen újjá is születhetnek a bútorok. A múlt héten találtam az oldalra és azért tetszett meg mert a restaurálás során nem csak arra van lehetőség, hogy adott korra jellemző anyagokkal és díszítőelemekkel, varázsolják újjá a bútorokat, hanem arra is, hogy ezeket a régi fantasztikus formákat mai modern technikákkal és anyagokkal, kreatív módon hozzuk vissza a mindennapokba. Lehet már tudjátok, hogy ez a kedvencem, amikor egy ilyen antik darab úgy kerül vissza a lakásba, hogy elfeledteti a régiség érzetet, helyette pedig izgalmas és érdekes bútordarab születik, aminek azért nyilvánvalóan van múltja.

Kárpit Doktor_4

Kárpit Doktor_1

Kárpit Doktor_2

Szóval ezentúl ne féljetek levadászni hasonló darabokat:

Vatera_1

Vatera_3

Vatera_2

Különösen izgalmas volt végignézni a Kárpit Doktor Facebook oldalán az eddigi referencia munkákat. Páldául készítettek már díszletet a Magyar Állami Operaháznak is. Wow!

Kárpit Doktor_Magyar Állami Operaház díszlet

Egyébként pedig érdemes követni őket, akkor is, ha a kárpitozás még nem is aktuális, a szépséges bútorok és az izgi szövetek miatt, amit rendszeresen posztolnak.

Kárpit Doktor_3

Forrás és további részletek:
http://www.karpitdoktor.hu/
https://www.facebook.com/pages/K%C3%A1rpit-Doktor/199525030143360?sk=timeline