A Karman Jewelrynél úgy kezdődött az év végi meglepetés áradat, hogy megjelentek a LUMIERE kollekció csodás darabjai. A LUMIERE, a legnagyobb boldogságomra, az art deco stílusjegyeit értelmezi újra: csillogó glamúr, arany, fekete, fehér, néhol egy kis vidám lazac színnel bolondítva. Kármán Orsi az egyszerű grafikus vonalakat Swarovski kristályok áttetsző csillogásával és fekete-fehér achát kövek eleganciájával ötvözte. Szuper párosítás!

Karman_Lumiere_3

Karman_Lumiere_4

Karman_Lumiere_5

Karman_Lumiere_6

Karman_Lumiere_7

De ez még nem volt elég, kaptunk egy olyan fantasztikus helyet, ahol dúskálhatunk a gyönyörű magyar designer ruhákban, cipőkben, táskákban és kiegészítőkben. Az 581 Designer PopUp Store-ban 5 tervező, 8 héten át, december 31-ig, 1 üzletben egyesül, szóval a Karman Jewelry mellett CAKÓ, Dora Abodi, REKAVAGO és Hamerli darabokkal is szerelembe eshettek a Le Meridien Budapest épületében.

581-Designer-Pop-Up-Store

És akkor jött a hab a tortán, az Art Decoratif minikollekció modern vintage darabokkal. A visszafogott fénnyel, fekete, bonyolultabban mintázott motívumokkal nyakláncok, fülbevalók és egy különleges chain ring bracelet is készült.

Karman_Art Decoratif_2

Karman_Art Decoratif_3

Karman_Art Decoratif_1

Olyan ez, mintha valami szuper meglepetés összeesküvés lenne, úgyhogy, miután ellátogattam az üzletbe és belezúgtam egy púderes, üvegrudas fülbevalóba, itthon látványosan! tollat és papírt ragadtam, majd elkezdtem levelet írni először a Mikulásnak, aztán hogy biztosra menjek a Jézuskának is, így az itthoniak tuti vették az üzenetet. A limitált szériás ékszerek exkluzív dizájncsomagolásban kerülnek a polcokra így tökéletesen illenek a karácsonyfa alá is. ;DDD

Forrás és további információk:
http://karmanjewelry.com/
https://www.facebook.com/karmanjewelry
http://instagram.com/karmanjewelry
http://pinterest.com/karmanjewelry
581 Designer PopUp Store