Fazekas, tervező és író. Jonathan Adler 1998-ban indította a saját nevével fémjelzett márkát, miután felhagyott a tanítással, hogy folytassa azt, amit igazán szeret és visszatérjen szerelméhez a kerámiákhoz. Pedig egyik főiskolai oktatója azt tanácsolta, nincs tehetsége, hagyjon fel szenvedélyével és legyen inkább ügyvéd. 1993-ban a Barneys mégis megvette egyik kerámia sorozatát és öt évvel később megnyitotta első üzletét New York, Soho negyedében. Jonathan vágya, hogy a kis darabokból teljes egészet alkosson, a makulátlan sikkes otthont. Egy ilyen kis darab volt az első design stúdió is, ami mára (20 év alatt) olyannyira kinőtte magát, hogy közel 30 üzlettel, egy remek forgalmat bonyolító webshoppal és több mint 1000 viszonteladóval büszkélkedhetnek világszerte.

A kínálatban bútorok, szőnyegek, párnák, világítási, divat és lakberendezési kiegészítők, dekor tárgyak, ágyneműk, fürdőszobai kiegészítők, gyertyák és még egy rakat szuper kellék szerepel, melyek között olyan Art Deco darabokat is találtunk, amelyek tökéletesen megállják a helyüket egy modern design környezetben.

A képekkel csak óvatosan, mert bárhová vállalnak szállítást, ezt bizonyítja a webshopban jobb oldalon alul köszöntő kis üzenet: „Yes, we ship to Hungary”. :)

Jonathan Adler_1

Jonathan Adler_2

Jonathan Adler_3

Jonathan Adler_5

Jonathan Adler_8

Jonathan Adler_6

Forrás és további információk:
http://www.jonathanadler.com
http://instagram.com/jonathanadler
https://www.facebook.com/pages/Jonathan-Adler-Enterprises/306860117220
https://twitter.com/jonathanadler
http://www.pinterest.com/jonathanadler/
http://jonathanadler.tumblr.com/