A Jennifer Behr fejpántok a haj ékszerei, igazi 21. századi koronák. Ezen fényűző kiegészítők mindegyike örök darab, melyeket a tulajdonosok féltve őrizve adhatnak majd át a következő generációnak.  A tervező 2005-ben mutatta be saját neve alatt futó első kollekcióját, mely azóta teljes márkává nőtte ki magát. A fejpántok mellett megjelentek a tiarák, hajgumik, hajtűk, diadémek, turbánok, karkötők és fülbevalók.

jennifer behr hand made

A darabok mindegyike kézzel készített. Az összeállítás során különböző anyagokból és kiegészítőkből, Swarovski kristályok, selyem szalagok, csipkék, fonott kötelek, bőr és szegecsek felhasználásával alkotják meg az egyes darabokat.

jennifer behr collection

Jennifer minőségi munkájára New Yorkban is felfigyeltek, így mára számtalan címlapot, sztár ügyfelet, sorozat és mozi megjelenést tudhat magáénak. Olyan hírességek imádják darabjait, mint Natalie Portman, Charlize Theron, Katie Perry, Liv Tyler, Heidi Klum és Amy Adams. A kollekció fejpántjait pedig rendszeresen láthattuk a Pletykafészek (Gossip Girl) sorozat főszereplőjén, Blair Waldorfon (Leighton Meester). Az elismert stylistok is szívesen használják a kiegészítőket, ezért rendszeresen láthatjuk olyan híres magazinok divat összeállításaiban, mint az ELLE, a Vouge, az Allure, a Glamour, a Harper’s Bazaar vagy a Vanity Fair.

Jennifer behr hairband

A Jennifer Behr kollekciók rendelhetőek a www.jenniferbehr.com-on.

Forrás és még több info:
https://www.facebook.com/jenniferbehraccessories
http://www.pinterest.com/jenniferbehr1/
http://jenniferbehr.tumblr.com/