A karácsony az az időszak, amikor a konyhától a hálószobáig az egész otthonodat mesés ünnepi díszbe öltöztetheted. Ebben az évben az IKEA a hagyományos piros mellé izgalmas, modern mintákkal variált színkombinációval, fehérrel és arannyal készült a karácsonyőrülteknek, mivel már november elején belekukkanthattunk az ünnepi katalógusba. Mindezzel együtt jó tudni, hogy igazán még csak most kezdik el feltölteni a polcokat, de hétvégétől tényleg roskadozni fognak a polcok a gyönyörű díszektől, dekor tárgyaktól és textilektől, szóval bármelyik szépséget beszerezhetitek.

Ikea_Christmas 2014_8

Ikea_Christmas 2014_4

Ikea_Christmas 2014_81

Az adventi koszorútól kezdve a világítófüzéreken, karácsonyfadíszeken, csomagolópapírokon, szalagokon és ünnepi asztali díszeken át a terítőkig és szalvétákig – mind mind elegáns, fehér és csillogó arany színben, két olyan motívummal megbolondítva, amelyről még akkor is az Art Deco jut az eszembe, ha már tényleg úgy járok-kelek a világban, hogy ugyan ne lássam bele mindenbe. De tényleg ott van! XD

Ikea_Christmas 2014_6

Ikea_Christmas 2014_7

Csak nagyon zárójelesen jegyzem meg, hogy a téli esküvőkön ezek a kellékek (gyertyák, csomagolók, dobozok, szalagok, világítótestek) fantasztikusan mutatnának, persze a nyári eseményre is be lehet spájzolni… na de vissza a Karácsonyhoz.

Ikea_Christmas 2014_3

A már említett minták mellett, igazán menők a szintén geometrikus vonalakkal karakterezett rókák és ólomkatonák.

Ikea_Christmas 2014_9

Fúvott és kézzel festett üveggömbök is készültek, így az ünnepi fán duci kis baglyok csücsülhetnek. Persze, ha nem akarunk állatkertet, akkor választhatunk elegánsan sávozott díszeket helyettük, de ki tenné?

Ikea_Christmas 2014_99

A legutóbbi látogatás alkalmával ezekből a gyönyörű gyertyákból állítottuk össze (igen, már most) az Adventi koszorúnkat. Ami ilyen volt az áruházban…

Ikea_Christmas_2014_1

így fest itthon, egy kis pirossal keverve.

Ikea_Christmas 2014_home

Forrás és a teljes kínálat:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/seasonal/winter_holidays/
https://www.facebook.com/IKEAHU