A H&M Home legújabb kínálatával nem csak a ruhatárunkat frissíthetjük fel könnyű anyagokkal és halvány színekkel, hanem az otthonunkat is. A Spring light kollekció a hamarosan beköszöntő tavasz melegét, fényeit és a megújuló természet szépségét hivatott az életterünkbe csempészni.

Meglepő lehet, hogy egy-egy hangsúlyos kulcsdarab milyen mértékben befolyásolhatja az összhatást. llyenek például a chevron mintás, csíkos, bojtos, fényes párna- és ágyneműhuzatok, amelyek a kanapé vagy a hálószoba huzatain friss hatással érvényesülnek és ezekkel a lágy színekkel szépen belesimulnak a szoba többi kelléke közé.

HM_spring_light_1

HM_spring_light_2

HM_spring_light_4

HM_spring_light_33

A tavasz zöldje mellett jól lehet játszani a meleg sárga és rezes árnyalatokkal, ezek képkereteken, tálakon, tálcákon, mécsestartókon, illatos gyertyákon is remekül mutatnak és bárhol elhelyezhetjük, ahol egy kis fényt szeretnénk látni, mondjuk egy hosszú nap után.

HM_spring_light_5

HM_spring_light_6

Az évszakváltással jól esik a változás, különösen, ha ez azt jelenti, hogy a természetet frissessége segít otthon relaxálni. Jó tudni, hogy az H&M darabok hamarosan online is rendelhetőek, így már nem kell sokat várni, hogy a kanapéról bonyolítsuk le a házhozszállítást, országszerte bárhová. További részletek: www.hm.com/hu/

Források és információk:
http://hotxpress.com/get-room-ready-ss15-hm-home/
http://www.hm.com/hu/department/HOME