A Graham & Brown angol családi vállalkozás, mely nemzetközi színtéren is működik, webshopjukból rendelni is lehet és a legfontosabb infó, amit tudnod kell, még mielőtt végigpásztázod a képeket, hogy kecsegtető leértékeléseket találhatunk náluk, többek között azokból a mesés tapétákból is, amiket most fogsz látni, ha végiggörgeted a bejegyzést. Úgyhogy légy résen! :)

Tehát!

A Graham & Brown tudja, mit szeretnének a falak: az élettelen, egyszerű és unalmas felületeket mintákkal és színekkel feltölteni, hogy motívumok fussanak rajtuk és művészet öltöztesse őket. Ha tapéta az, ami körülvesz, akkor legyen gyönyörű, érinthető, tükrözze a személyiségedet és varázsoljon otthont köréd. A Graham & Brown fantasztikus csapata, olyan világhírű tervezőkkel dolgozik együtt, mint Barbara Hulanicki és Julian McDonald, így több mint hat évtizedes tapasztalattal terveznek olyan fal dekorációt, amellyel mindez megvalósíthatóvá válik.

A tapétázás ismét fénykorát éli, de mindig egy kis csavarral, az igazi divatőrültek haraptak rá a vagány színekre és mintákra, egy, kettő vagy három falra applikálva. A stílustrend azonban kevésbé pimasz, ezért is bukkanhatnak fel egyre többször a kifinomult, dekadens Art Deco minták. A hangsúly a minőségre helyeződik, a vintage eklektikus hangulatával keveredve.

A Graham & Brown kínálatában egy kisebb Art Deco kollekciót Barbara Hulanicki állított össze. A háromféle designban (Viva, Diva és Hula) osztriga, türkiz, fekete és arany színeket kombinált, selymesen fényes és matt verzióban is elérhető geometrikus ezüstformákkal, hogy visszafogott ragyogást csempésszen a térbe.

1_Diva_5

1_Diva_6

1_Hula£10.00/tekercs akciósan: http://www.grahambrown.com/uk/product/18105/hula

1_Viva_7

1_Viva_222

Ezen a trión túl, szinte mindig találunk Art Deco mintákat a régebbi és a frissebb szériákban is.

1

1_Ennis

1_Soprano_1

1_kombo_2

1_Soprano_2

Stretch_1

Forrás és további információk:
http://www.grahambrown.com/
https://twitter.com/GrahamandBrown
https://www.youtube.com/user/GrahamBrownUK
http://www.pinterest.com/grahamandbrown/
http://www.chictip.com/wall-decor/graham-brown-new-art-decor-wallpaper