Az F&F Home  téli dekor kollekciója idén három téma köré épül: vidéki romantika, mesés kelet és aranyló luxus. Számunkra az utóbbi kettő hangzik a legizgalmasabban.

Az Aranyló luxusra, nem meglepő módon a kifinomult elegancia és csillogás jellemző. Az arany és az ezüst színek jól párosítható, hangsúlyos mintákként jelennek meg. Az ünnepi hangulatot gyönyörű asztali kiegészítők, gyertyatartók, tányéralátétek, szalvéták, terítők szállítják. A fényűző, elegáns vendéglátás kellékeihez ebben a sorozatban mindent megtalálunk.

FF_2014_2

A Mesés Kelet irányzat változatos mintákból, matt és fényes szövetekből, erőteljes piros és türkiz színekből áll. A porcelánokon megjelenő finom részletek között beleszerettünk a pikkely mintába, amely kiemelve az orientális kollekcióból, visszafogottan remekül kombinálható a fenti arany és fehér kollekció darabjaival.

FF_2014_6

FF_2014_4

Például az ünnepi asztalon egy ilyen túldíszített motívummal ellátott lapostányér remekül kombinálható egy egyszerűbb arany szegélyes mélytányérral. Az idei trend is minket igazol, a „mix and match” jegyében bátran kombináljuk a mintákat, így igazán egyedi terítéket állíthatunk össze. Ez azért is klassz, mert ha szeretnétek feldobni az otthoni étkészletet, akkor nem szükséges az egészet lecserélni, elég csak a mély, lapos vagy müzlis tálakat frissíteni a repertoárban.

FF_2014_5

Forrás és további információk:
http://www.ffdivat.com/hu/ff-home/
https://www.facebook.com/ffmagyarorszag
http://www.shopping.hu/cikkek/3-stilus-3-hangulat-az-ff-home-kollekciojaban/