Vágó Réka, a 2005-ben alapított REKAVAGO márka tervezője gyermekkora  óta a művészek kreatív világát színesíti. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet végzett versenytáncos korábban szerzett  tapasztalatait és kreativitását ötvözve választotta a cipőkészítést szakmájának. A London College of Fashion-t is megjárt művész olyan márkát alkotott, mely nőies, elegáns és kényelmével tökéletesen szolgálja viselőjét. Ezzel a választással nem kell lemondanunk a kényelemről, hisz a lábbelik kizárólag minőségi anyagokból készülnek.

Dobokata by Rekavago_1

A Dobó Kata by REKAVAGO  kollekcióban a hollywoodi dívák szépsége, ereje és a 21. századi divatikonok közvetlensége talált egymásra. Dobó Kata tökéletesen testesíti meg a REKAVAGO nőideálját. A színésznő társtervezőként működött közre a sorozatban, hogy egy olyan izgalmas kollekció születhessen, amiben a márka eddigi stílusjegyei Kata eleganciájával ötvöződnek. A közös munka során egy kifejezetten alkalmi modellekből álló kollekció készült, ami tökéletes kiegészítője a karácsonyi, szilveszteri és báli szezonnak – az ihletet a színésznők és a filmek csillogó világa adta. A lábbelik természetesen nemcsak báli ruhákkal kombinálhatóak, kitűnően passzolnak kosztümökhöz, elegáns nadrágokhoz vagy ceruzaszoknyákhoz is, de be kell vallanom egy slim fit farmerrel bármelyiket szívesen viselem hétköznap is, amikor csinosnak szeretném érezni magam.

Dobokata by Rekavago_3

Dobokata by Rekavago_4

Dobokata by Rekavago_5

Nem hagyhatom ki a 2014 őszi-téli kollekció Marlene darabjait, amelyek szintén gyönyörűek.

Rekavago_2

Ne feledjétek, a REKAVAGO darabok decemberben megvásárolhatóak Budapest legmenőbb popup storejában, az 581 Designer PopUp Store-ban! Már biztosan tudjátok, de biztos, ami biztos: 5 tervező, 8 héten át, december 31-ig, 1 üzletben egyesül, szóval a REKAVAGO darabok mellett Karman Jewelry, CAKÓDora Abodi és Hamerli darabokkal is szerelembe eshettek a Le Meridien Budapest épületében.

Rekavago_581

Forrás és további információk:
http://rekavago.com
https://www.facebook.com/rekavagoshoes, http://rekavago.wordpress.com/
http://instagram.com/rekavago/
https://twitter.com/RekaVago
http://shoeroom.wordpress.com