Úgy tűnik az Antik Placc végre igazi otthonra talált, hisz a fantasztikusan felújított Klauzál téri Vásárcsarnokban már jó ideje várja vasárnaponként az antik és retro szerelmeseit. Ezen a helyen tényleg kényelmesen és kellemesen lehet leskelődni a standok kínálata között.

Most pedig itt az Antik Placc rózsaszín kishúga, a csütörtök esténként jelentkező ” DIVAT PLACC – by night “, ahol a régi és új, vagy régiből új ruhák, cipők, órák, ékszerek, táskák, divatkiegészítők, second hand és styling sarkok kincsei között válogathatunk. A régiségek mellett kiemelt magyar tervezők és iparművészek munkái is felbukkannak majd.

A nyitó este március 17. Akik már biztosan ott lesznek, azok egyben garantálják is a hangulatot és az izgalmas darabokat. Az esti vásáron feltűnik Császári Zita, azaz Personalshopper Zipy, a LoveBug Vintage és a Cydonia Vintage is.

Divat Placc_1

Éééés szuper, hogy a szervezők arra is figyelnek, hogy ne csak a nőknek, hanem a férfiaknak is akadjon vadásznivalójuk. Kinn lesznek a 10:10 Antik Óra srácok és debütál az Az ONLY & SONS, a dán besteller gyártmányt bemutató kollekciója.

Divat Placc_4

A most induló éjszakai vásár az Európa nagyvárosaiban már nagy sikert aratott night market mintájára indul, de ennél többet szeretnének, hisz a PLACC egyben közösségi tér funkciót is ellát. Fedett helyen zajlik, ahol nem esik eső, nem fúj a szél, szól a zene, lehet enni, inni és persze ingyenesen látogatható minden csütörtök este. A helyszín kutyabarát! Csütörtök esténként tehát (március 17-től kezdődően, 17-22 között) érdemes egy kis barátos, barátnős sétát szervezni a Klauzál téri Vásárcsarnokba.

Ha kiállítóként kaptál kedvet, akkor egy kis ismertető, kiket is várnak:
„Olyan alkotókat, kereskedőket, illetve magánembereket várunk, akik a divat témában (ruha, óra, ékszer, cipő, táska, divatkiegészítők, stb.) egyedi, vagy használt tárgyaikat szeretnének értékesíteni. Továbbá azokat, akik workshopokat tartanak, vagy akik megmutatják a helyszínen szakmájuk rejtelmeit vagy népszerűsíteni kívánják szolgáltatásukat.”

Facebook: https://www.facebook.com/Divatplacc
Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/993213180770446/