Az esküvői ruhatervezők minden szezonban leleplezik a legújabb kollekciójukat. Most minderre a Bridal Fashion Week-en került sor. Részletkérdés, hogy már férjnél vagy, vagy csak tervezed az esküvőt, esetleg a fasorban sincs az egész házasság/esküvő téma, mivel ezek a döbbenetesen szép ruhák megbabonáznak és álmodozásra csábítanak. Természetesen szebbnél szebb darabok mutatkoztak be és szerencsére, a mi szívünknek oly kedves Art Deco motívumok is számos designer kreációin tündökölhettek. Grafikus formák, csillogás, finom ívek, könnyed rétegek, mi mást tehettünk, összegyűjtöttük a favoritokat. (A tervezők nevére kattintva elérhetőek a teljes kollekciók.)

Naeem Khan – A tervezőről és fantasztikus ruhakölteményeiről már írtunk: Naeem Khan mindig villant egy kis Art Decot. A bemutatóhoz lélegzetelállító, gazdagon díszített, hatalmas rózsafejek szolgáltatták a hátteret.

naeem-khan_1

naeem-khan_2

Heyley Paige (A cover fotónk is két Hayley Paige ruha)

hayley-paige_1

Phina Tornai

pnina-tornai_4

Jim Hjelmnél találtuk meg a személyes kedvencünket

jim-hjelm-beaded-scalloped-skirt-wedding-dress-13

Maggie Sottero

maggie-sottero-seed-beads-wedding-dress

Galia Lahav esetében nem kifejezetten a ruhákra, hanem a fantasztikus kiegészítőkre figyeltünk fel. Ez a fejpánt (balra) és a fülbevaló (jobbra) igazi Art Deco darab.

galia-lahav_kieg_3

Forrás és további információk:
http://blog.theknot.com/tag/bridal-fashion-week/