Az Axor márkaarculatának meghatározó partnere, egyúttal a legsikeresebb német tervezői csapat, a Phoenix Design, Tom Schönherr és Andreas Haug párosa. Nekik köszönhetjük a már korábbiakban bemutaott Carlton kollekciót, ami a 20-as évek aranykora előtt tiszteleg és a Montreux sorozatot is. Ez a stílusos fürdőszobai kollekció a XX. század elejére repít vissza bennünket, és a Belle Époque romantikus fürdőit kelti életre, ugyanakkor egyben modern kollekció is. A Montreux fenséges hangulata, azt a korszakot varázsolja a fürdőszobába, amikor a tudomány és a technológia haladásával együtt a művészet és kultúra is fénykorát élte – gondoljunk csak Mahlerre vagy a Lumiére testvérekre. A kollekció a hagyományos gyógyfürdők és az ipari forradalom pontosságát idézi, mindezt a legapróbb részletekig hitelesen.

Hansgrohe_Montreux_7

Hansgrohe_Montreux_4

Hansgrohe_Montreux_2

Hansgrohe_Montreux_1

A fürdőszobai kollekció a csapteleppel kezdődik, de messze nem ér véget a fürdőkáddal. Az olyan jellegzetes termékeken kívül, mint a mosdótál és a fürdőkád, de még akár a termosztátok és a szelepek is, a tervező filozófiája mindig rányomja a bélyegét a teljes kollekcióra. Az egyes különálló elemek összességükben átfogó, harmonikus érzést keltenek. Az Axor Montreux esetében a csaptelepektől kezdve a kiegészítőkig, a tervezők kívánalmainak megfelelően, kerültek fejlesztésre a termékek. A kollekció bőséges, több mint 40 darabból álló termékkínálatot ölel fel, ezáltal képes az életstílus teljes tükrözésére. Mindenre gondoltak, a fogmosó poharaktól kezdve a hagyományos falikaron át egészen a kihúzható borotválkozó tükörig, hogy a stílus eredetiségét visszaadhassák.

Hansgrohe_Montreux_3

Hansgrohe_Montreux_9

Hansgrohe_Montreux_8

A Montreux ideális a hagyományos és modern fürdőszoba környezetbe is, hiszen szuper kontrasztokat kreálhatunk ezekkel a markáns darabokkal.

Hansgrohe_Montreux_6

Hansgrohe_Montreux_5

Hansgrohe_Montreux_10

Hányféleképpen alakíthatunk ki egyedi fürdőszobát?

Valójában számtalan lehetőségünk van arra, hogy megvalósítsuk a saját fürdőszobánkat. Mivel a „jó érzés” fogalma mindenkinek mást jelent, különösen fontos a fürdőszoba személyessé tétele. De mekkora hely áll rendelkezésre? Hányan használják a fürdőszobát? Milyen funkciókat kell beépíteni? Legyen a fürdőszoba egy menedékhely, egy mini spa vagy lakótérként is funkcionáló helyiség? Mennyi időt töltesz majd a fürdőszobában? Szereted a növényeket? Ezen kérdések megválaszolásához számtalan fürdőszoba inspirációt használhatunk. Ebbe beletartoznak olyan építészeti koncepciók is, hogy miként lehet egy helyiséget intelligensen felosztani. A dizájnerek elgondolásai bemutatják, hogy a speciális anyagok, a kifinomult világítás, a kiegészítők és más otthonos elemek miként segíthetik az esztétikus, kellemes megjelenés kialakítását. Bátran használjuk a Montreux által megidézett hangulatot.

Forrás és további információk:
http://www.hansgrohe.hu
https://www.facebook.com/hansgrohe.hungary
http://www.pinterest.com/hansgrohe/
http://www.pinterest.com/axor/

Teljes Montreux kollekció
Axor online lapozható márkakatalógus
Axor pdf márkakatalógus