Az Artdeco Glam Vintage kollekciója 2013. év végén került az üzletekbe. Azért lett az egyik kedvenc, mert a már oly sokszor említett legendás húszas évekből inspirálódott és most nem csak a csinos csomagolásra, hanem a gondosan válogatott színekre is gondolunk.

Artdeco_Glam_Vintage_2 Artdeco_Glam_Vintage_1Artdeco_Glam_Vintage_3

Ami a darabok összetételét illeti, külön öröm, hogy az új arcpirosító, amely három finom pasztellszínből éri el számunkra a tökéletes pírt, C és E-vitamint tartalmaz. A parabén-mentes Glam Vintage kompakt púderbe préselt finom por részecskék pedig azon túl, hogy tökéletesen fedik a bőrt sőt, kiválóan használhatóak arra is, hogy kiemeljük a szemöldök ívét.

Artdeco_Glam_Vintage_4

A sorozat másik trükkös darabja szuper misztikusan Illuminating Fluid névre hallgat. Az „ultra-könnyű” E-vitamin és hialuronsav tartalmú folyadék célja, hogy ragyogást kölcsönözzön a bőrnek. Amiért kifejezetten praktikus, hogy összekeverhetjük a mindennapok során használt nappali krémmel vagy az alapozóval is.

Artdeco_Glam_Vintage_5

Sajnos megint csak egy limitált sorozatról van szó, de mivel kb. egy éve van a polcokon, még könnyedén beszerezhetjük a darabjait, sőt, ha minden igaz az Illunimating Fluid marad is az Artdeco kínálatában. Mindenesetre, ha valamelyik rúzs rabul ejtett, az iparfumeria.hu-n most akciósan rendelhetsz.

Forrás és további információk:
http://chicprofile.com/2013/10/artdeco-vintage-glam-collection-winter-2013.html
http://www.womenshealth.de/beauty/make-up/make-up-trends-2014.40406.htm#14
http://www.artdeco.com/en/
https://www.facebook.com/artdeco.cosmetics?fref=ts