2012 júniusában, majd egy második, őszi hullámban érkezett hozzánk Dita Von Teese és az Artdeco első együttműködésnek gyümölcse. A Classics kollekció teljesen Dita stílusához igazodik: csábítás, elegancia és egy kis rejtély.

Tudtad, hogy Dita mindig saját maga készíti a sminkjét? Nemcsak a mindennapokban, hanem a színpadi fellépéseire is. Védjegye a tökéletes porcelán arcszín, a vörös ajkak, és az ívesre rajzolt macska-szemek, ő a legendás hollywoodi csillogás modern megtestesítője.

“Az igazság az, hogy teljesen átlagos kinézetű lány vagyok. Amikor kislány voltam, gyakran néztem a klasszikus 40-es évekbeli hollywoodi filmeket, azok a gyönyörű nők épp így voltak sminkelve. Ez a fajta glamúr pedig bárki által megalkotható, úgy gondolom, a Classics kollekciónak megvan az ereje, ahhoz, hogy minden nő, megteremtse ezt a varázst, pont úgy, mint én. ”

ArtDeco-Dita-Von-Teese-Classics-1

ArtDeco-Dita-Von-Teese-Classics-2

ArtDeco-Dita-Von-Teese-Classics-3

„Szeretem, ha a rúzs matt, mert így emlékeztetnek leginkább a hamvas rózsaszirmokra.”

ArtDeco-Dita-Von-Teese-Classics-5

 

ArtDeco-Dita-Von-Teese-Classics-6

 

ArtDeco-Dita-Von-Teese-Classics-7

A termékek egy-egy darabja még rendelhető olyan nagyobb aukciós portálokon, mint az ebay.

Forrás és további információk:
http://www.cosmopolitan.co.uk/beauty-hair/celebrity-hair-makeup/a17208/dita-von-teese-launches-ditas-classics-makeup-beauty-with-artdeco-art-couture-collection/
http://www.artdeco.com/en/
https://www.facebook.com/artdeco.cosmetics?fref=ts